Ujedinjeni u uspjehu
KONČAR DRUŠTVA

Ujedinjeni u uspjehu

Naša su Društva samostalni entiteti s vlastitom organizacijsko-upravljačkom strukturom. Svako od njih svojim znanjem i proizvodima sudjeluje u zajedničkim rješenjima za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, razvoj i izgradnju tračničkih vozila i infrastrukture te digitalne platforme.

Ujedinjeni u uspjehu

Upoznaj Grupu KONČAR

KONČAR - Elektroindustrija obuhvaća 4 područja djelovanja unutar kojih posluje ukupno četrnaest društava Grupe KONČAR te jedno pridruženo društvo, joint venture sa Siemens - Energyjem.

Naš bi poslovni uspjeh bio nemoguć bez sposobnosti ovih timova u osmišljavanju i proizvodnji komponenata od kojih gradimo složena rješenja i proizvode.

KONČAR – Aparati i postrojenja
Proizvođač opreme za prijenos i distribuciju električne energije – od niskonaponskih razvoda, srednjenaponskih postrojenja i opreme za primarnu i sekundarnu distribuciju do visokonaponskih aparata i postrojenja za prijenos električne energije.
Dalekovod
Moderna EPC kompanija specijalizirana za inženjering i izgradnju dalekovoda i trafostanica, opremanje tunela, cesta i autocesta, montažu metalnih konstrukcija, projektiranje elektroenergetskih i infrastrukturnih objekata.
KONČAR - Digital
Digitalna rješenja i softverske platforme za napredno upravljanje energetikom, kritičnom i urbanom infrastrukturom, s naglaskom na zelenu energetsku tranziciju i digitalnu transformaciju.
KONČAR - Distributivni i specijalni transformatori
Regionalni lider u proizvodnji distributivnih, srednje energetskih i specijalnih transformatora dizajniranih i proizvedenih prema najvišim standardima kvalitete, koristeći najnaprednije metode proračuna i dizajna, proizvodnih procesa i završne kontrole.
KONČAR - Električna vozila
Proizvodnja, modernizacija i održavanje električnih tračničkih vozila. Najsuvremenijim niskopodnim tramvajima i vlakovima grade reputaciju na globalnoj razini.
KONČAR – Elektronika i informatika
Razvoj i proizvodnja energetske elektronike i rješenja koja čine glavne dijelove tramvaja, vlakova, transformatorskih stanica i svih vrsta elektrana.
KONČAR – Energetika i usluge
Briga oko energenata, infrastrukture i usluga te gospodarenje nekretninama u vlasništvu KONČAR - Elektroindustrije kroz zakup i održavanje.
KONČAR - Generatori i motori
Jedan od vodećih europskih proizvođača generatora i motora koji svoj program gradi na temeljima suvremenih znanja, alata i čistih tehnologija.
KONČAR - Institut za elektrotehniku
Institut istražuje, razvija, ispituje i certificira. Kroz suvremene tehnologije pronalazi inovativna rješenja za učinkovitu pretvorbu i prijenos električne energije.
KONČAR - Inženjering
Inženjering u projektima planiranja, izgradnje i rekonstrukcije složenih objekata i postrojenja u segmentu elektroenergetike i željezničke infrastrukture.
KONČAR – Metalne konstrukcije
Stručnjaci za velika rješenja - suvremene zavarene komponente velikih gabarita za potrebe sektora energetike, transporta i industrije.
KONČAR - Mjerni transformatori
Proizvodnja mjernih transformatora koji se koriste u elektroenergetskim postrojenjima. Novim materijalima i tehnologijama odgovaraju na očekivanja globalnog tržišta.
KONČAR - Motori i električni sustavi
Elektromotori i ventilatori prilagodljive konstrukcije i proizvodnje, oblikovani prema kupcima i njihovim individualnim potrebama.
KONČAR - Obnovljivi izvori
Razvoj, održavanje i upravljanje postrojenjima za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora, za doprinos čišćoj budućnosti.

KONČAR - Elektroindustrija

Javi nam se putem forme u nastavku i ostvarimo suradnju već danas.

Potvrđujem da sam pročitao/la i da prihvaćam Politiku privatnosti za korištenje podataka dostavljenih putem ovog obrasca

KONČAR – Elektroindustrija d.d.
Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Kontakt odjela marketinga i korporativnih komunikacija: +385 1 3655 974
Kontakt za ostale upite: +385 1 3655 555
Fax: +385 1 3667 602
E-mail: marketing@koncar.hr