Tračnička vozila i infrastruktura

Doprinosimo europskoj zelenoj mobilnosti inovativnim proizvodima i rješenjima u tračničkom prometnom sustavu.

Tračnička vozila i infrastruktura

Agilan partner u oblikovanju suvremenog tračničkog prijevoza

Energetski izazovno i turbulentno doba sa sobom donosi i prilike za ispunjenje obećanja o zelenoj mobilnosti. U našem uspjehu presudno je iskustvo. Ono je preduvjet za pametno projektiranje, kvalitetu izrade i učinkovitost proizvoda na temelju kojih danas predvodimo regionalnu industriju elektrificiranog prijevoza.

Usavršavanjem i osobnim razvojem zaposlenika te neprekidnim ulaganjima postali smo neizostavan partner u vremenu odgovorne mobilnosti kojem svjedočimo. Inovativnim tračničkim vozilima i infrastrukturom polažemo prugu prema ugljičnoj neutralnosti.

Tračnička vozila i infrastruktura Rail Solutions & Infrastructure
Design
Projektiranje
Njegujemo kulturu odgovornog projektiranja: s imperativom očuvanja okoliša osmišljavamo složena tehničko-tehnološka rješenja na kojima utemeljujemo vlastita vozila i elektroenergetske, prometno-upravljačke i signalno-sigurnosne podsustave. Pametan odabir komponenti i besprijekorno planiranje preduvjeti su izvrsnosti u proizvodnji.
Construction
Gradnja
Projekte izvodimo po načelu „ključ u ruke“ što uključuje projektiranje i izgradnju vlastitim resursima. Više od 90% opreme elektrovučnih postrojenja dolazi iz naših proizvodnih pogona. U segmentu signalizacije raspolažemo vlastitim portfeljem proizvoda kao što su željezničko-cestovni prijelazi i sustavi za grijanje skretnica.
Manufacturing
Proizvodnja
Visoka učinkovitost ono je čemu stremimo u proizvodnji i modernizaciji tračničkih vozila. Posjedujemo svu potrebnu opremu za sklapanje, remont, popravak, rekonstrukciju, modifikaciju i modernizaciju električnih tračničkih vozila i njihovih sklopova. Iste impresivne proizvodne mogućnosti koristimo i u izgradnji tračničke infrastrukture.
Maintenance
Održavanje
Imperativ energetske učinkovitosti zahtijeva upotrebu sve složenijih tehnologija i vrlo sofisticiranih komponenti. Tako konstruirani sustavi traže visoku razinu dugoročne brige i unaprjeđivanja. Uspješno odgovaramo na taj izazov: održavamo i servisiramo pokretna i statična složena rješenja i podsustave, držeći se pritom svih važećih tehničkih propisa i zakonske regulative.
Tračnička vozila i infrastruktura

Tračnička vozila

Konstrukcija, dizajn i vozna svojstva naših tračničkih vozila definirani su kriterijima kvalitete i udobnosti, ali i potrebom da minimalno utječu na okoliš. Proizvodni program čine niskopodni tramvaji, niskopodni elektromotorni i dizel električni vlakovi te poseban razvojni projekt - mjerni vlak.

Moderniziramo i tiristoriziramo lokomotive u flotama brojnih operatera u zemljama jugoistočne Europe. Pravovremeno osuvremenjivanje povećava pouzdanost i raspoloživost vozila u prometu i produljuje vrijeme eksploatacije između dva velika popravka.

Saznaj više
Tračnička vozila i infrastruktura

Željeznička infrastruktura

Projektiramo i proizvodimo složena rješenja ključna za sigurno, energetski učinkovito i pouzdano odvijanje tračničkog prometa.

Imamo bogato iskustvo i mogućnosti za potpuno opremanje svih segmenata tračničke infrastrukture. Naš portfelj čine rješenja za elektroenergetske, prometno-upravljačke i signalno-sigurnosne željezničke podsustave, kao i sustave za nadzor i upravljanje nesigurnosnim funkcijama.

Saznaj više

KONČAR - Elektroindustrija

Javi nam se putem forme u nastavku i ostvarimo suradnju već danas.

Potvrđujem da sam pročitao/la i da prihvaćam Politiku privatnosti za korištenje podataka dostavljenih putem ovog obrasca

KONČAR – Elektroindustrija d.d.
Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Kontakt odjela marketinga i korporativnih komunikacija: +385 1 3655 974
Kontakt za ostale upite: +385 1 3655 555
Fax: +385 1 3667 602
E-mail: marketing@koncar.hr