Započnite svoju karijeru u Grupi KONČAR, visokokonkurentnom i izvozno orijentiranom poslodavcu, usmjerenom na razvoj vlastitog znanja i odgovornom prema zajednici u kojoj djeluje.

Slobodno nam se predstavite putem otvorene molbe koju možete poslati na e-mail ljudski.potencijali@koncar.hr

 

Dostavljene molbe (uključujući osobne podatke sadržane u istima, primjerice: ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, broj mobitela, adresa elektroničke pošte, datum rođenja, podaci o obrazovanju i radnom iskustvu) pohranit ćemo u našu Bazu kandidata te ćemo iste koristiti isključivo u svrhu provođenja postupaka selekcije u društvima Grupe KONČAR.

Grupa KONČAR brine o sigurnosti i mjerama zaštite Vaših osobnih podataka na način da osigurava odgovarajuće kadrovske, tehničke i organizacijske mjere zaštite. Također se obvezuje da će Vaše podatke čuvati kao povjerljive te ih neće dostavljati trećim osobama izvan Grupe KONČAR.

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni u Bazi kandidata najdulje šest (6) mjeseci od datuma prijave, nakon čega će biti obrisani. Nakon isteka tog roka, ako ćete i dalje željeti biti u našoj Bazi, molimo Vas da ponovno podnesete otvorenu molbu.

Ako želite obrisati Vaše osobne podatke i prije isteka navedenog roka, molimo Vas da zahtjev za brisanje dostavite na e-mail ljudski.potencijali@koncar.hr i pritom navedete svoje ime i prezime te e-mail adresu koju ste naveli u otvorenoj molbi.

Za sva ostala pitanja vezana uz zaštitu osobnih podataka molimo Vas da se obratite na ljudski.potencijali@koncar.hr