Prijava | Telefon: +385 1 3655 555 | info@koncar.hr

KONČAR sudjeluje na sajmu Middle East Electricity u Dubaiju

/KONČAR sudjeluje na sajmu Middle East Electricity u Dubaiju
KONČAR na sajmu Middle East Electricity u Dubaiju

U Dubaiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, danas je otvoren 43. međunarodni sajam energetike i energetske opreme Middle East Electricity (MEE) na kojem već desetu godinu sudjeluje i KONČAR.

MEE je najznačajniji sajam energetike na području Srednjeg istoka – na više od 60 tisuća m2 izložbenog prostora okuplja 1400 izlagača iz šezdesetak zemalja, a bit će otvoren do 8. ožujka. Tema ovogodišnjeg nastupa je „KONČAR u energetici“, a na našem izložbenom prostoru bit će predstavljeni proizvodi i usluge za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije namijenjeni tržištima Srednjeg istoka.

KONČAR je jedan od vodećih hrvatskih izvoznika, a upravo su tržišta zemalja Srednjeg istoka, na kojima je godinama prisutan, među značajnijima za KONČAR. Izvoz u Ujedinjene Arapske Emirate i susjedne zemlje proteklih godina ovisi o investicijskim ciklusima, a trenutno u toj regiji KONČAR ima ugovorenih poslova u vrijednosti oko 127 milijuna kuna – što se većinom odnosi na transformatore i srednjenaponska postrojenja.

2018-03-07T10:46:16+00:006. ožujka 2018.|Kategorije: vijesti|Tags: , |