Palais des Congres Paris

KONČAR i ove godine sudjeluje na 47. Međunarodnom savjetovanju CIGRE – Međunarodnog vijeća za velike elektroenergetske sustave u Parizu.
CIGRE je jedna od najuglednijih stručnih organizacija u svijetu koja u svom sastavu ima razvojne i obrazovne institucije , kao i sva područja elektroindustrije, od proizvođača elektroopreme do elektroprivrednih organizacija.

CIGRE broji više od 3500 stručnjaka iz čitavog svijeta koji aktivno rade u strukturiranim programima koordinirajući 16 studijskih odbora koje nadgleda Tehničko vijeće.

 

Njihovi glavni ciljevi su dizajniranje i implementacija elektroenergetskog sustava za budućnost, optimiziranje postojeće opreme i energetskih sustava, poštivanje okoliša i olakšavanje pristupa informacijama iz elektroenergetskog sustava.

U prostorijama Palais des Congres de Pariz, nivo 3, štand 323, KONČAR će predstaviti proizvodni program opreme i postrojenja za proizvodnju i prijenos električne energije. U radnom dijelu skupa prihvaćeno je pet stručnih radova grupe autora iz KONČARA.